AB Mauri werkt graag samen met de bakkers. Samen zoeken zij naar bakkerijoplossingen op maat, naar ontwikkelingen van nieuwe vaardigheden en naar nieuwe en betere ingrediënten. De bakker wordt gezien en behandeld als partner, de wereld een bron van inspiratie. AB Mauri is gedreven door de passie voor het vak en de grondige kennis van gist en bakkerijgrondstoffen, “De kennis achter de kunst van het bakken”.
Scoop Schwarzwalder is een robuust, donker meergranenbrood dat bereid is met een vleugje zuurdesem en zonnebloempitten. Deze 50%-mix, met zijn rijke moutaroma is karakteristiek van smaak en ook heel geschikt voor kleinbrood.
Grondstofallergie is een veel voorkomende klacht bij bakkers. Door te werken met stuifarme producten kunt u gezondheidsrisico’s verminderen. AB Stuifarme bloem is een makkelijk verwerkbaar product, dat ontwikkeld is met het oog op verbetering van de luchtkwaliteit in de bakkerij.
Een eigentijds 8-granenbrood dat fraai licht van kleur is, dat is Scoop Hooglander. Deze 50%-mix is bereid met tarwezemelen, lijnzaad, zonnebloempitten, gerstvlokken, maisgries, gierst, sojagrits en boekweitmeel, welke garant staan voor een bijzondere smaakbeleving.