Waarvoor we staan en gaan: We begrijpen wat het leven van een bakker inhoudt. We zijn zelf bakkers. We kennen de harde kanten, het koppig volhouden, het runnen van een zaak, het vechten tegen de vermoeidheid. We kennen de goede kanten, de ogenblikken waarop je jezelf verbaast, je klanten verrast.
Niets is fijner dan de geur van lekker versgebakken brood dat je uit de oven haalt. Niets zaliger dan het ogenblik waarop je beseft: “Straks zorg ik weer voor heerlijke broodmomenten bij mijn klanten. Straks brengt mijn brood weer mensen rond de tafel.” Want dat doet brood al duizenden jaren.
Broodmomenten zijn samen-momenten. Ook het maken van brood zien wij als zo’n samen-moment. Jij staat er niet alleen voor. We zijn jouw back-up. Reken op onze steun, zeker omdat ook wij alle steun krijgen van een wereldspeler: groep Lesaffre.
Algist Bruggeman produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en industriële bakkerijen, als voor de particuliere thuisbakker. De bakkersgist wordt verkocht in verse, vloeibare of droge vorm. Daarnaast biedt Algist Bruggeman ook broodverbeteraars, desems en mixen en premixen aan.
Een luxueus Rituals pakket
We doen in mei en juni een zeer leuke actie! Bij bestelling van min. 2 zakken (of een combinatie) van Pulso Pain Minute Fresh, Croustilis Plus of Croustilis Meesterlijk Zacht Kleinbrood krijg je een luxueus Rituals pakket!!!
Actie geldig van 1/05/2022 t.e.m. 30/06/2022.
Wil je hier graag van genieten? Bestel via de knop hieronder of contacteer Ron of Karel:
Karel Van Der Est - 06 4860 9231
Ron Vlasveld - 06 2084 9342
Recept inspiratie
Wij inspireren onze klanten graag met mooie recepten.
Bekijk hier het recept voor Provençaalse pavé.
Bekijk hier het recept voor kurkuma en tomatenbrood met maanzaad.
Pain Minute Fresh
Pain Minute Fresh is een innovatief broodbereidingsmiddel. U maakt er uw dagelijkse broodrecepten mee. Het brood wordt op ongeveer 75% van de baktijd uit de oven gehaald en heeft dan reeds zijn definitieve kleur!
Na afkoeling wordt het in de koeling op ongeveer 4°C bewaard in een luchtdichte verpakking tegen het uitdrogen. Wanneer u het brood nodig hebt, bakt u gedurende 5 à 6 minuten bij in een warme oven van 210°C. Na afkoeling van ongeveer 25-30 minuten krijgt u terug een vers brood met dunne krokante korst en kan het brood onmiddellijk gesneden worden. Het brood heeft een goede vershoudbaarheid voor meerdere dagen.