Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Vandemoortele.
Gemaakt met bladerdeegplakken van Banquet D'Or.
In deze kerstboom geen slingers, maar frisse spinazie verrijkt met ricotta. Uniek tijdens de feestdagen en perfect om te delen met jouw tafelgasten!
Vandemoortele Ingrediënten
Banquet d'Or® - Korstdeegplak roomboter 2,8mm (doos 14x714 G) B51
Overige ingrediënten
Spinazie
Ricotta
Sesamzaad
Eieren
Peper & Zout
Bereidingswijze
1. Maak een vulling van spinazie en ricotta. Kruid vervolgens met peper en zout naar smaak.
2. Snijd een kerstboom uit twee boterplakken.
3. Prik gaatjes in de plakken (dit om blaasvorming te voorkomen).
4. Smeer op één plak het spinazie-ricottamengsel. Leg daarop de andere plak.
5. Snijd ‘takken’ in en rol op. Laat vervolgens even goed rusten.
6. Bestrijk met ei en bestrooi met sesamzaad.
7. Bak op 170°C gedurende ± 35 minuten.
Tip: serveer er een lekkere salade of zelfgemaakte dip naar keuze bij
Bestel direct: