Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Callebaut.
Chocolade Letter
Kies je favoriete Callebaut Finest Belgian Chocolate: 811, 823, W2, Gold Karamel of Ruby Chocolade.
Tempereer de chocolade en mouleer de vorm. Giet een 2e laag en laat uitkristaliseren.
Home made Brownies
Ingrediënten
3 eieren
275g suiker
185g boter
185g Callebaut 811 donkere chocolade
100g bloem
40g Callebaut cacaopoeder
Werkwijze
Smelt de boter en de chocolade en laat afkoelen.
Meng de bloem en het cacaopoeder en zeef 3 maal.
Meng eieren en suiker tot ze wit zien.
Voeg het afgekoelde chocolade/boter mengsel toe. Roer er daarna ook de bloem/cacaopoeder eronder.
Giet in de vorm - zorg dat het deeg even verdeeld is over de vorm.
Bak 40 minuten op 160°.
Afwerking
Vul de chocolade letter met de Callebaut Caramel Fill en vul met kleine stukjes van de homemade brownie.
Vul de chocolade letter op met chocolade en ga er even met de fohn over.
Decoreer met je favoriete Mona Lisa Decoraties.
Bestel direct:
Bekijk hier hoe Ton van Callebaut de Brownie Chocolade Letters maakt!