Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Dawn Foods.
Ingrediëntenlijst (48 stuks)
4 Ringen Ø 14 cm (elk 12 stuks, totaal 48 stuks)
BLONDIE
1000 g Dawn Blondie Mix
160 g Olie
280 g Water
CHEESECAKE VULLING
1500 g Dawn Cream Cheese Frosting
AFWERKING
Dawn Delicream Cover Choc & Nut
Witte chocolade
Evt. decoratie oogjes
Recept werkwijze
Blondie
Meng de Blondiemix, olie en het water met een vlinder op middelmatige snelheid gedurende 3 minuten tot een homogeen beslag. Giet ca. 360 g beslag in een ring van 14 Ø cm.
Bakken inschietoven 180C - 190C gedurende 38-40 minuten.
Cheesecake vulling
Banderol plaatsen in de ring. Cream Cheese Frosting verdelen ca. 375 g per ring. Koelen en invriezen.
Afwerking
Snij de ring in 12 gelijke stukken en cover ze met witte chocolade of Dawn Delicream Cover Choc & Nut. Afwerken naar wens.