Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Sonneveld Group B.V.
Ingrediëntenlijst (14 stuks)
Deeg:
SONBRO LICHT SPELT 5.000 g – 100%
Boemboe Soto (kruidenmix) 100 g – 2%
Kerriepoeder 50 g – 1%
Gist 50 g – 1%
Water 2.300 g – 46%
Inwaswater 250 g – 5%
Decoratie:
Panko of maïsgries
Recept werkwijze
1. Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg door deze 8 minuten te mengen en ca. 1 te minuut kneden. Vergeet niet het inwaswater langzaam in te wassen.
2. Deegtemperatuur ca. 26°C.
3. Bulkrijs 2 x 45 minuten met doorslag.
4. Weeg deegstukken af van ca. 525 g en opbollen.
5. Bolrijs ca. 20 minuten.
6. Opmaken als puntmodel. Decoreer met panko of maïsgries. Laat minimaal 12 uur koelen bij 5 à 6 graden.
7. Bakken ca. 30 minuten op 240°C met stoom.
Tip
Voeg zonnebloempitten toe aan het deeg of ter decoratie.
Bestel direct: