Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Callebaut.
circa 60 stuks.
CROISSANTDEEG
Verwerk de ingrediënten zoals bij een standaard croissantdeeg of volgens je eigen receptuur.
Geef nog 1 toer in stand 3 en rol het deeg uit.
Snijd banden van 2cm uit het deeg. Rol deze op en plaats ze in gevette ringen.
Laat rijzen in de rijskast en bak af op 170°C. Eerst afgedekt en daarna zonder afgedekte plaat zodat het deeg kan kleuren.
PUDDING VULLING
1000g melk
1 vanillestokje
100g suiker
100g puddingpoeder
160g eigeel
110g boter
Mix en maak een pudding.
Meng erdoor, tot volledig opgelost
AFWERKING DONKERE CHOCOLADE ROLL
235g Callebaut Crema 811
Voeg toe en laat afkoelen.
Vul de NY Rolls met de chocolade pudding.
Werk de bovenkant van de NY Rolls af met de Callebaut Crema Donker 811 en decoreer met Mona Lisa Milk Chocolate Crispearls & Blossoms.
Ontdek de andere kleuren en smaken van de NY Roll en nog meer recepten van Callebaut en Mona Lisa in de Chocolate Library!